piątek, 28 lutego 2014
Sernik gotowany na herbatnikach (wersja kakaowa)
Dziś przedstawiam inną wersję przepysznego i szybkiego sernika gotowanego na herbatnikach- tym razem z warstwą kakaową. Po sam przepis odsyłam do mojego wcześniejszego wpisu, albowiem to z niego korzystałam- zmieniając jedynie cztery warstwy herbatników na trzy i dodając polewę czekoladową.
Taki senik bez pieczenia jest idealny, gdy nie mamy piekarnika lub po prostu nie chce się nam go włączać.
Spróbujcie koniecznie :)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Po pączkach bardzo chętnie wracam do ciast, które lubię, a do takich należy sernik. Obiecałam sobie zrobić sernik z gotowanego sera. Twój przepis m i się podoba, więc chętnie skorzystam :)
OdpowiedzUsuńSmaczny ,z warstwą kakaową podoba mi się jeszcze bardziej!.
OdpowiedzUsuńchyba nigdy nie jadłam takiego sernika gotowanego! Wygląda baaardzo smakowicie :-) U mnie niebawem sernik wiedeński ;-)
OdpowiedzUsuńWitam,
OdpowiedzUsuńchciałabym przedstawić ofertę współpracy. Proszę o wiadomość na kontakt@blog-media.pl
Pozdrawiam,
Aneta